Uitbreidingsplannen van Diffutherm BV op Kempisch Bedrijvenpark

  • Regionale ontwikkeling

Diffutherm BV heeft onlangs een verkoopovereenkomst getekend om uitbreiding op een aangrenzende kavel op het Kempisch Bedrijvenpark te realiseren. Diffutherm groeit daarmee naar een oppervlakte van 5 hectare en borgt daarmee de toekomstige groei.

Uitbreidingsplannen van Diffutherm BV op Kempisch Bedrijvenpark

Foto: Het contract werd ondertekend door (v.l.n.r.)  Guus Stappaerts en Peter Maas van het Kempisch Bedrijvenpark en Marc Spekreijse en Ben Bottram van Diffutherm BV. 

Diffutherm BV in Hapert ontwikkelt en produceert al ruim 50 jaar coatings (anticorrosie, anti-steenslag, geluiddempend), lijmen en afdichtingen. De ontwikkeling en productie vinden plaats volgens de laatste technologieën, (milieu)technische normen en volgens de meest recente veiligheidseisen. Het bedrijf is in 2014 verhuisd naar het Kempisch Bedrijvenpark.

Uitbreidingsplannen Diffutherm

Voor de verdere geplande groei en ontwikkeling van Diffutherm BV heeft het bedrijf een gefaseerd uitbreidingsplan ontwikkeld. Diffutherm heeft op dit moment 114 medewerkers en is sinds 2013 onderdeel van de Duitse Würth-Groep.  Marc Spekreijse: “Met deze aankoop hebben we voldoende ruimte voor de verdere groei en ontwikkeling van zowel Diffutherm BV en haar medewerkers als ook voor onze huidige en toekomstige klanten. De focus ligt hierbij op groei in duurzame toepassingen en watergedragen coatings.”

Kempisch Bedrijvenpark

Voor de Kempen is de uitbreiding van Diffutherm ook belangrijk. Peter Maas: ”De uitbreiding van een productiebedrijf als Diffutherm draagt bij aan de groei van de werkgelegenheid in de regio. Het Kempisch Bedrijvenpark is voor dit soort bedrijven ontwikkeld”. Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijvenpark, voor grotere bedrijven (minimale kavel 5.000 m²), gelegen bij Hapert langs de rijksweg A67, midden in de Brabantse Kempen en onderdeel van de Brainportregio. Het bedrijvenpark heeft een omvang van netto 69 hectare, waarvan sinds 2011 nu 55% is verkocht.

Meer informatie over KEMPISCH BEDRIJVENPARK (KBP):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!