Uitkomst Achterhoekse Toekomst Toer in beeld

Eerder dit jaar vond de Achterhoekse Toekomst Toer plaats. Aan de hand van diverse inspirerende reizen naar verschillende plekken in Nederland werd er door de inwoners van de Achterhoek volop gebrainstormd over de toekomst van de regio.

Uitkomst Achterhoekse Toekomst Toer in beeld

De input die hieruit voort kwam is inmiddels verwerkt in de ToekomstKrant Achterhoek. Hierin staan voor elk van de vier hoofdthema’s (Economie & talent, Wonen & zorg, Mobiliteit & vervoer en Energie & agro) de ontwikkelingen op de lange termijn, hoe de regio er nú voor staat, maar vooral ook wat de Achterhoek wil bereiken richting 2030 en op welke uitdagingen daarvoor per thema moet worden ingezet.

ToekomstKaart Achterhoek

Stralend middelpunt van de uitgave? Dat is de interactieve online visualisatie van de ToekomstKaart. Op de ToekomstKaart Achterhoek zie je allerlei projecten, initiatieven en plekken gevisualiseerd die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van en leefbaarheid in de regio. Nu, maar vooral voor de toekomst. Klik op de afzonderlijke plaatjes in de kaart of open via het menu eronder voor elk van de 4 hoofdthema’s Economie & talent, Wonen & zorg, Mobiliteit & vervoer en Energie & agro de projecten/ontwikkelingen die daarbij horen. Naast een korte toelichting bevatten veel punten één of meer links naar sites met meer informatie.

Meer informatie

Op www.achterhoek2020.nl/toekomsttoer vind je alle informatie over de Toekomst Toer, vanaf de start in oktober 2017. Daar staat ook een opsomming van alle themareizen die hebben plaatsgevonden, met links waar je meer over elke reis kunt lezen en de individuele videoverslagen kunt bekijken.

Meer informatie over Regio Achterhoek:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!