Unit040 wil productiebedrijven ontlasten met behulp van dynamisch softwaremodel

  • Innovatie & MVO
  • Bron: BOM

Zo’n 150 productiemanagers en ondernemers waren onlangs aanwezig bij een presentatie van Unit040 over het terugbrengen van doorlooptijden, faal- en ontwikkelkosten met behulp van ‘Digital Twin’.

Unit040 wil productiebedrijven ontlasten met behulp van dynamisch softwaremodel

Digital Twin is een dynamisch softwaremodel waarmee in een virtuele omgeving aanpassingen uitgeprobeerd kunnen worden zonder dat het productieproces wordt verstoord. De bijeenkomst werd georganiseerd door Fontys, FME, Koninklijke Metaalunie, Kamer van Koophandel, Provincie Noord-Brabant, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), LIOF, TNO en Brainport Development, Brainport Industries, REWIN West-Brabant en Midpoint Brabant.

Een echte eye-opener

“De kennis en expertise van Unit040 is van grote toegevoegde waarde voor productiebedrijven in de regio”, zegt Michel Weeda, Programme Manager High Tech & Services. “Guido van Gageldonk, medeoprichter van Unit040, is een autoriteit op het gebied van 3D visualisatie. Als geen ander kan hij uitleggen hoe 3D modellen kunnen worden ingezet voor R&D, productie en trainingsdoeleinden. De presentatie die hij hield samen met Marc Vissers van Lenze B.V. uit s'-Hertogenbosch was een echte eye-opener."

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!