University College Roosevelt organiseert Lente Lezingen 2013

  • Onderwijs & Training
  • Bron: UCR

Een nieuwe lente, een nieuw geluid! University College Roosevelt organiseert samen met de Universiteit Utrecht, de PZC en het Koninklijk Zeeuws Genootschap der Wetenschappen een serie lentelezingen door vier toponderzoekers van de Universiteit Utrecht.

University College Roosevelt organiseert Lente Lezingen 2013

Na een zeer succesvolle eerste serie lezingen in april, gaan ook in mei de poorten van het voormalige stadhuis in Middelburg weer open om Zeeuwse geïnteresseerden kennis te laten maken met de laatste inzichten op het gebied van neurologie, scheikunde, geschiedenis en pedagogiek.

Het programma

22 mei
Prof.dr. J. Blok: De democratie van klassiek Athene: een mirakel van toen of een model voor nu?

29 mei
Prof.dr. M. de Winter: Verbeter de wereld, begin bij de opvoeding

Praktische informatie

De lezingen beginnen om 19.30 uur in het voormalige Stadhuis in Middelburg, ingang aan de Markt en eindigen om 21.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel dient men zich aan te melden via infodesk@ucr.nl. Meer informatie is te vinden in de bijgevoegde flyer en op www.ucr.nl/lentelezingen.

Studium Generale Zeeland

De Lente Lezingen maken onderdeel uit van Studium Generale Zeeland. Hierin werkt een groot aantal Zeeuwse organisaties, waaronder University College Roosevelt, samen. Het programma heeft mede daardoor een afwisselend karakter gekregen met lezingen, debatten en presentaties over kunst, cultuur en wetenschap.

Meer informatie over University College Roosevelt:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!