Uw eigen haringparty bij Kasteel Wijenburg?

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Kasteel Wijenburg

Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe wordt traditioneel geveild in Scheveningen op dinsdag 12 juni. De dag erna barst de verkoop in het hele land los.

Uw eigen haringparty bij Kasteel Wijenburg?

Zodra de nieuwe haringen weer overal verkrijgbaar zijn, wordt de komst van de nieuwe vangst 2018 gevierd met bijvoorbeeld een haringparty. De opbrengst van de veiling komt dit jaar ten goede van Hulphond Nederland.

Uw eigen haringparty op Kasteel Wijenburg?

Net voor de zomervakantie nog even bijpraten met uw relaties, of uw personeel nog een keer bij elkaar brengen voordat ze een paar weken uitvliegen? Een haringparty bij Kasteel Wijenburg is een ideale gelegenheid om uw zakelijke contacten nog eens bijeen te brengen.

Na ontvangst van uw gasten wordt vanuit onze haringkar een keur aan haring specialiteiten gepresenteerd, met als hoogtepunt natuurlijk de Hollandse Nieuwe! Ook is het mogelijk uw haringparty muzikaal te laten opluisteren.

Kostenindicatie van uw haringparty? Wij bieden al een 3 uur durende haringparty aan voor € 35,- per gast. Prijzen ex btw en gebaseerd op gezelschap van 75 gasten.
 

Kasteel Wijenburg voor úw business!

Met dezelfde passie, precisie en professionaliteit waarmee Kasteel Wijenburg  al enkele malen is uitgeroepen tot de beste Trouwlocatie van Nederland, maken zij van uw business event een onvergetelijk succes!

Kasteel Wijenburg is namelijk een uniek kasteel, dat voor één dag van u wordt. Waar u uw gasten letterlijk én figuurlijk exclusief kunt ontvangen, omdat u met uw bedrijf de enige gasten bent!
 

Meer informatie over KASTEEL WIJENBURG:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!