Vakmasters Zuidwest lanceert groeimix voor bouwbedrijven

  • Bouw
  • Bron: Vakmasters Zuidwest

De algehele stemming in de bouw is duidelijk verbeterd ten opzichte van de voorbije jaren. Vakmasters Zuidwest stelt bouwbedrijven in staat die groei verantwoord vorm te geven met een nieuwe tool: de Groeimix.

Vakmasters Zuidwest lanceert groeimix voor bouwbedrijven

Vakmasters Zuidwest ontlast bouwbedrijven sowieso door het werven, selecteren en trainen van bouwtalent op zich te nemen. De personeelsdiensten van Vakmasters Zuidwest reiken nog verder. Ze omvatten ook het begeleiden van bouwbedrijven bij hun gehele P&O-beleid. Deze eigenschappen zijn de ingrediënten van de Groeimix die u op uw bouwonderneming kunt toepassen.

Hoe past u de Groeimix toe?

Met de Groeimix biedt Vakmasters Zuidwest bouwbedrijven de mogelijkheid om de toekomst in eigen hand te houden. De adviseur van Vakmasters buigt zich graag samen met u over uw specifieke situatie om tot de ideale toepassing te komen. Uiteraard ontvangt u tijdens zo'n gesprek een kakelvers pak Groeimix

Vakmasters Zuidwest

Vakmasters Zuidwest is voortgekomen uit de samenwerkende opleidingsbedrijven van Bouwmensen Bergen op Zoom en Goes. Van de expertise van Vakmasters Zuidwest hebben al veel bedrijven kunnen profiteren.

Meer informatie over VAKMASTERS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!