Van den Bosch Transporten ontvangt Estafettestokje Keep on Learning

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: AgriFood Capital

Het Keep on Learning Estafettestokje van de maand januari gaat naar Van den Bosch Transporten. Dat meldt AgriFood Capital. De symbolische trofee is een erkenning voor de manier waarop de logistiek dienstverlener zijn medewerkers doorlopend uitdaagt om het beste uit zichzelf én elkaar te halen.

Van den Bosch Transporten ontvangt Estafettestokje Keep on Learning

Foto: Michiel van Kessel, Director Staff Services bij Van den Bosch Transporten

Michiel van Kessel, Director Staff Services, nam het Keep on Learning Estafettestokje namens Van den Bosch in ontvangst. “We vinden het bijzonder dat we op deze manier in de schijnwerpers worden gezet en zo een inspiratiebron kunnen zijn voor andere werkgevers. Het is een extra stimulans om te blijven investeren in onze mensen.”

Van den Bosch Transporten

De onderneming bedient de wereldwijde markt met het vervoeren van vloeibare en droge bulkgoederen via weg, water en spoor voor de levensmiddelen- en chemische industrie. De ruim 550 medewerkers van Van den Bosch werken vanuit 10 locaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Een leven lang ontwikkelen zit in de bedrijfscultuur van Van den Bosch. Voor elke nieuwe medewerker wordt een zogenoemd onboarding-proces in gang gezet en wordt de Van den Bosch Experience als belevingscentrum ingezet. In de Van den Bosch Academy wordt daarnaast theorie- en praktijktraining gegeven. De Erpse onderneming hecht aan een goede basis voor de verdere loopbaan van medewerkers binnen het bedrijf en investeert voortdurend in het verder ontwikkelen van medewerkers.

De motor voor groei en innovatie

“In een complexe en competitieve omgeving willen we als logistiek dienstverlener voorop blijven lopen”, zegt Michiel van Kessel. “Onze medewerkers vormen daarbij de motor voor groei en innovatie. We investeren doorlopend in Learning & Development en stimuleren hen het beste uit zichzelf én elkaar te halen.”

Van werkgever naar werkgever

De Werkgeversestafette is een onderdeel van de campagne Keep on Learning gericht op werkgevers en werknemers in Noordoost-Brabant. Elke maand wordt het estafettestokje doorgegeven van werkgever naar werkgever. Van den Bosch neemt het stokje over van installatiebedrijf Kemkens. De andere stokjeshouders waren: gastvrijheidsdienst-verlener Hutten, zorginstelling Sint-Jozefoord, machinebedrijf Metaal- en Lastechniek Van Nijnsel en vleesproducent Vion.

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!