Van den Hoff installatiebedrijf in 'Klus je rijk'

  • Bouw
  • Bron: Van den Hoff installatiebedrijf

In 'Klus je rijk' van dinsdag 15 februari maken we kennis met de vijf deelnemers. Zij gaan de strijd aan met elkaar en met hun energierekening want die moet omlaag.

Dat Van den Hoff installatiebedrijf specialistische kennis in huis heeft blijkt wel. Niet voor niets is Cliff Saffrie als kenner uitgenodigd om te adviseren in het programma 'Klus je rijk'.

Henri & Lisette van der Velden uit Veldhoven, Michael Lehmann & Jantiene van Elk uit Tilburg, Hans & Francien van den Heuvel uit 's-Hertogenbosch, Cees & Astrid Geel uit Eindhoven en Theo & Minke Janssen uit Vught strijden zes weken lang tegen elkaar. De winnaar krijgt een extra subsidie van Meer Met Minder van 750 euro en een slimme  meter 'Marvin' van 1250 euro.??Geen huis is hetzelfde, dus krijgen alle deelnemers bezoek van het energiebesparingteam dat bestaat uit Marlou Boerbooms ( Meer Met Minder), Paul Dalebout (Kies Groen Licht) en Cliff Saffrie (Van den Hoff Installatiebedrijf). Marlou en haar mannen brengen de besparingsmogelijkheden per huis in kaart  in een zogeheten 'Meer Met Minder advies' . Zo weten ze allemaal  wat ze het best kunnen gaan doen. Belangrijk hulpmiddel daarbij zijn warmtefoto's. Daarop is precies te zien waar de warmte weglekt en het huis dus niet goed geïsoleerd.


http://www.omroepbrabant.nl/?program/760192/Klus+je+rijk.aspx

Meer informatie over HOFF INSTALLATIEBEDRIJF B.V., VAN DEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!