Van den Hoff Installatiebedrijf ook op de Regio Business Dagen

  • Bouw

Van den Hoff Installatiebedrijf staat op 1 en 2 oktober met een eigen stand (nr. 96) op de Regio Business Dagen (Beursgebouw, Eindhoven).

Van den Hoff Installatiebedrijf ook op de Regio Business Dagen

Van den Hoff Installatiebedrijf

Het gerenommeerde – in het Eindhovense stadsdeel Strijp gevestigde – Van den Hoff Installatiebedrijf is al ruim driekwart eeuw de installatiepartner voor de professionele opdrachtgever.  Een breed pakket aan diensten en producten van ontwerp tot realisatie en beheer en onderhoud op alle diensten. De afgelopen jaren heeft de organisatie van directeur/eigenaar Jan van den Hoff zich – mede ingegeven door de veranderende markt en vraag van opdrachtgevers – echter ook een pioniersrol aangemeten op het gebied van een aantal even innovatieve als succesvolle branchespecifieke duurzame oplossingen en diensten.

Van den Hoff heeft in de afgelopen jaren furore gemaakt met  samenwerkingsverbanden met aansprekende marktpartijen als woning(bouw)corporaties, zorginstellingen, Verenigingen van Eigenaren en vastgoedontwikkelaars. Of het – naast de klassieke installatiewerkzaamheden – nu gaat om luchtkwaliteitsmetingen, legionellapreventie, reinigen en spoelen van CV-leidingsystemen, energielabels, technische inspecties, energetisch renoveren of duurzame technieken... de even vakkundige als enthousiaste medewerkers van Van den Hoff Installatiebedrijf draaien er hun professionele handen niet voor om.

Regio Business Dagen

Netwerken gaat allang niet meer alleen om het leggen van contacten, maar ook om het opbouwen van een duurzame relatie. Hét netwerkevent van de regio staat garant voor het faciliteren van mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren, de naamsbekendheid te vergroten of direct verkoop te realiseren op de beursvloer.

Wij hopen u graag te mogen begroeten op onze stand (nr. 96)!

Meer informatie over HOFF INSTALLATIEBEDRIJF B.V., VAN DEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!