Van den Reek bereidt voor op de volgende zomer

  • Maintenance
  • Bron: Van den Reek

De zomer is inmiddels voorbij en airconditioners zijn niet meer nodig. Toch is het verstandig juist nu voor te bereiden op de volgende tropische zomer.

Van den Reek bereidt voor op de volgende zomer

De afgelopen zomer was tropisch en heet. Te verwachten valt dat de volgende zomer niet anders zal zijn. Omdat de vraag naar verkoelingstechniek natuurlijk afneemt nu de eerste herfstachtige dagen voor de deur staan, is een kortingssactie vanzelfsprekend.

Om u alvast voor te bereiden op de volgende tropische zomer biedt Van den Reek u nu 15% korting op aanschaf van een airconditioner. Indien zij deze mogen leveren en monteren in de periode van 1 oktober tot 31 december 2013. Bij een montage hoeft nu nog maar 6% btw te worden betaald.

De voordelen van een airco

Nieuwe bedrijfspanden en woningen zijn vandaag de dag uitstekend geïsoleerd. Dat heeft ook een nadeel. De lucht wordt minder snel ververst. Daarom is het van belang om regelmatig verse lucht aan te voeren. Met een goede airco installatie kunt u weer opgelucht adem halen. Een airco koelt, verwarmt, ontvochtigt, laat lucht circuleren en filtert stof. Tevens is een airco te integreren met een ventilatiesysteem. De hygiëne verbetert zienderogen. Uw medewerkers zitten lekkerder in hun vel als u het binnenklimaat afstemt op hun behoeften.

Op maat gesneden installatie

Airconditioning installatie is een vak apart. Maatwerk, kwaliteit en service zijn de sleutelwoorden bij een succesvolle airco montage. De vaklieden van Van den Reek weten dat als geen ander. Een NVKL-erkenning garandeert dat zij op de hoogte zijn van alle eisen waaraan een installatie dient te voldoen. Bovendien geldt voor al hun airco’s: prettig te bedienen, makkelijk schoon te houden en energiezuinig.

 

 

Meer informatie over REEK TECHNISCHE INSTALLATIE GROEP, VAN DEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!