Van den Udenhout komt met kortingen op zakelijke leasecontracten

  • Automotive
  • Bron: Autobedrijf Van den Udenhout

Van 10 juli tot en met 10 oktober biedt Van den Udenhout Veldhoven een scherpe zakelijke leaseaanbieding op een aantal modellen.

Van den Udenhout komt met kortingen op zakelijke leasecontracten

Tijdens de actieperiode is het mogelijk om met kortingen tot maar liefst 29 euro per maand een ŠKODA Fabia, ŠKODA Rapid Spaceback, SEAT Ibiza en ŠKODA Fabia Combi te leasen. Deze korting geldt voor de gehele looptijd van het contract. Als dat geen zonnige aanbieding is.

Full operational lease

In de afgelopen jaren heeft Van den Udenhout een sterke toename van zakelijke lease geconstateerd. Wat maakt zakelijk leasen zo interessant? Simpel, voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd van 100% mobiliteit, altijd en overal! Het in Veldhoven gevestigde autobedrijf draagt de volledige zorg voor de financiering, onderhoud, verzekeringen en het afschrijvingsrisico van uw wagenpark, waardoor u volledig ontzorgd wordt. Dat in combinatie met de scherpe tijdelijke tarieven die het bedrijf biedt op de bovenstaande modellen maken deze actie tot een XXL Summer Sale! 

Meer informatie?

Wilt u gebruik maken van de Summer Sale-aanbieding? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom aan de Heistraat 33 in Veldhoven waar wij u graag voorzien van meer informatie over deze actie. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 040-2537037 of de actiepagina bezoeken.

*De bedragen zijn gebaseerd op 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar

Meer informatie over UDENHOUT B.V., AUTOBEDRIJF VAN DEN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!