Van den Udenhout organiseert Bedrijfswagen BBQ

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Van den Udenhout

Sinds enkele jaren organiseert Van den Udenhout een 'Bedrijfswagen BBQ' voor haar klanten. Een moment om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en de samenwerking te bespreken onder het genot van een biertje. Ook dit jaar stond de barbecue weer op de planning.

Van den Udenhout organiseert Bedrijfswagen BBQ

Op donderdag 7 juli vond de Bedrijfswagen BBQ plaats en werd er gezamenlijk de tap geopend en de BBQ aangestoken. In Nederland is het altijd even spannend wat het weer gaat doen. Maar de weergoden waren goedgezind, het zonnetje scheen en de lucht was blauw...

Showroom in Den Bosch

Vanaf 17.00 uur werden de eerste klanten verwelkomt in de showroom in Den Bosch. Waar voor het pand een grote tent was neergezet (zoals gezegd.. het kan in Nederland nog wel eens wisselvallig zijn en er werd graag het zekere voor het onzekere genomen). Waar Van den Udenhout vorig jaar de introductie hadden van de nieuwe Caddy en Transporter, was er dit jaar helaas geen preview van een nieuw model. Via posters kon het bedrijf wel een kleine indruk kunnen geven met de eerste beelden van de nieuwe Crafter. Deze staat gepland staat ter introductie in maart 2017. Nog even geduld dus.

Ook Aluca, samenwerkingspartner voor bedrijfswagen inrichting, had een bijzonder mooi aangeklede Crafter beschikbaar gesteld. Alle toeters en bellen zaten erop! Letterlijk! Zoals dat wel eens vaker tegen de klanten gezegd wordt; niks is te gek. Deze Crafter was daar het bewijs van.

Meer dan 100 vaste klanten

Het vlees ging er goed in en het zonnetje maakte dat alles nog net iets lekkerder smaakte! Van den Udenhout heeft deze avond meer dan 100 vaste klanten uit Helmond, Veghel, Oss en Den Bosch mogen verwelkom. Om men te bedanken kreeg iedereen nog een hele leuke goodybag mee naar huis, met onder andere: Volkswagen curryworsten, een fles Volkswagen Curry, ansichtkaarten, een Bedrijfswagen zonnebril, en een zakje Bedrijfswagen koekjes.

Meer informatie over UDENHOUT B.V., AUTOBEDRIJF VAN DEN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!