Van den Udenhout tijdelijk verhuisd om aan de toekomst te bouwen

  • Automotive
  • Bron: Van den Udenhout

Een plan wat al jaren voorbereid werd, is eind november van start gegaan. Autobedrijf Van den Udenhout uit 's-Hertogenbosch is gestart met de bouw aan de toekomst: zij zijn voor ruim een jaar naar de Rietveldenweg 40 te 's-Hertogenbosch verhuisd.

Van den Udenhout tijdelijk verhuisd om aan de toekomst te bouwen

Foto: Nieuwbouw Balkweg

De Nieuwe Dealer

Autobedrijf Van den Udenhout is al sinds 1978 gevestigd op de vertrouwde locatie aan de Balkweg, te ’s-Hertogenbosch. Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om voorop te blijven lopen in de markt, was het echter noodzakelijk dat het bedrijf nieuwbouw zou gaan realiseren. Het bedrijf noemt zichzelf niet voor niets 'De Nieuwe Dealer'.

Nieuwe mogelijkheden

Het nieuwe pand krijgt onder andere een drive-in waar klanten samen met een service adviseur de servicedialoog aan kunnen gaan. Samen lopen zij om de auto heen om te bespreken wat de wensen zijn. Een persoonlijke aanpak staat centraal. In de nieuwe showrooms biedt het bedrijf klanten daarnaast de mogelijkheid om hun droomauto te configureren inclusief de gewenste kleur, een passend interieur, optiepakketten en accessoires.

Zo weer aan het werk

Autobedrijf Van den Udenhout denkt met de klant mee en wil hen ontzorgen door verruimde openingstijden en versnelde sleutelinname aan te bieden. Klanten kunnen in dat geval ook voor (of na) het werk langskomen om de auto af te geven en zijn dankzij de versnelde sleutelinname zo weer aan het werk. 

Tijdelijke locatie

Natuurlijk blijft het bedrijf gedurende de verbouwing operationeel. Vanaf 2019 ontvangt Van den Udenhout haar klanten weer op de vertrouwde locatie aan de Balkweg.

Meer informatie over UDENHOUT B.V., AUTOBEDRIJF VAN DEN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!