Van den Udenhout uitgeroepen tot beste carlease-bedrijf

De organisatie Management Team heeft autobedrijf Van den Udenhout Lease uit ’s-Hertogenbosch voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste bedrijf in de categorie carlease. De BMW Group Financial Services en Mercedes-Benz Financial Services stonden op de 2e en 3e plaats.

Van den Udenhout uitgeroepen tot beste carlease-bedrijf

Foto: Kurt Verhees en Marc Bollen

Van den Udenhout Lease is getoetst op klantgerichtheid, productieleiderschap en excellente uitvoering. Op het gebied van klantgerichtheid scoort Van de Udenhout een 4,1 op een schaal van 5, voor productieleiderschap ontvangt het een 4,2 uit 5 en voor excellente uitvoering krijgt het bedrijf een 3,9 uit 5. Met die totaalscore is Van den Udenhout Lease met overtuiging uitgeroepen tot het beste bedrijf in de categorie carlease.

Over Van den Udenhout Lease

Van den Udenhout biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt perfect in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt. Zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Leasen is meer dan alleen auto's beschikbaar stellen, vinden algemeen directeur Kurt Verhees en commercieel manager Lease Marc Bollen. En daar profiteren klanten van.

Meer informatie over UDENHOUT B.V., AUTOBEDRIJF VAN DEN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!