Van den Udenhout voegt nieuw merk bij portefeuille met Kalkhoff E-bikes

  • Automotive
  • Bron: Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is de Nieuwe Dealer. Het bedrijf is niet slechts innovatief met haar merken zoals Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA, maar ook met haar prachtige showrooms en nieuwste vormen van mobiliteit.

Van den Udenhout voegt nieuw merk bij portefeuille met Kalkhoff E-bikes

Na een pilot in de POP-Up store in ’s-Hertogenbosch weet Van den Udenhout dat de combinatie van auto's en e-bikes ideaal is voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Het bedrijf is dan ook erg trots dat zij per 2 april aanstaande trotste dealer zijn van Kalkhoff e-bikes.

Kalkhoff & Van den Udenhout

Kalkhoff staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Ook Van den Udenhout streeft zoveel mogelijk naar de verduurzaming van wagenparken. De e-Golf en andere elektrische modellen uit haar range zijn hier een perfect voorbeeld van. Aangevuld met een e-bike kan het bedrijf naast haar particuliere klanten, ook de zakelijke rijder, bedrijfseigenaar, MKB’er en wagenparkbeheerder voorzien van perfecte (duurzame) mobiliteit op maat.

De nieuwe dealer

Met een testparcours en de diverse Kalkhoff e-bike ranges aanwezig heeft Van den Udenhout een e-bike op maat voor iedereen. De e-bikes gaan zij aanbieden zoals u dat van hen gewend bent: full service en mogelijkheden van Private Lease voor de particulieren markt tot en met Full operational lease voor de zakelijke markt. Van den Udenhout is immers niet voor niets de Nieuwe Dealer! Vanzelfsprekend gaat u ook de voordelen genieten van de fijner rijden pas in combinatie met uw nieuwe E-Bike.

Innovatief bedrijf

Van den Udenhout is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf en wil voorop blijven lopen in de branche door concurrenten voor te blijven en zichzelf uit te dagen op het gebied van mobiliteit. Hiervoor heeft Udenhout 5 klantenbeloften ontwikkeld, te weten: veiligheid, zekerheid, ontzorgen, voordeel en gastvrijheid. 

Meer informatie over UDENHOUT B.V., AUTOBEDRIJF VAN DEN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!