Van Hall Larensteijn en DOA bundelen krachten voor betere dierenopvang

De opleiding Diermanagement van hogeschool Van Hall Larenstein en Dierenopvang Amsterdam (DOA) gaan dit jaar hun kennis en ervaring delen om zo theorie en praktijk optimaal op elkaar te laten aansluiten. Beoogd einddoel is samen een nog betere opvangpraktijk ontwikkelen.

Van Hall Larensteijn en DOA bundelen krachten voor betere dierenopvang

Hoe kun je dierenopvang duurzaam verbeteren? Door je kennis te delen en theorie en praktijk optimaal aan elkaar te koppelen. Van Hall Larenstein en DOA willen in 2018 hun kennis en ervaring van praktijk, onderwijs en wetenschap naast elkaar leggen om van elkaar te leren.

Gedeelde waarden

Beide instellingen stellen waarden als duurzaamheid, innovatie en verantwoord ondernemen centraal. Van Hall Larenstein heeft een nieuwe major binnen de opleiding Dierenmanagement, Dier en bedrijf. Met name studenten van deze richting zullen bij DOA volop gelegenheid krijgen om te oefenen met interessante casussen. Voor DOA betekent de samenwerking sneller toegang tot nieuwe kennis om sociale innovaties in de praktijk te kunnen toepassen. 

Op weg naar een landelijke kenniscoöperatie

Naast de samenwerking in lessituaties en lezingen gaan Van Hall Larenstein en DOA ook samenwerken bij het toepassen van multimediale technieken voor communicatie en onderwijs. In een later stadium willen ze het voortouw nemen om ook met andere dierenopvangcentra in Nederland een kenniscoöperatie op te zetten.

Meer informatie over Hall Larenstein, Hogeschool Van :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!