Van Hoof Groep aanwezig tijdens ESEF 2016

  • Technologie
  • Bron: Van Hoof Groep

De ESEF is de grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Ook Van Hoof Groep zal zich presenteren tijdens deze beurs.

Van Hoof Groep aanwezig tijdens ESEF 2016

Nieuwe materialen, componenten en toepassingen worden gepresenteerd, flexibele oplossingen en technieken worden getoond en waardevolle contacten worden gelegd tijdens de ESEF. Het standnummer waar de Van Hoof Groep is te vinden is 01.D017. Via onderstaande link kunt u zich registeren als bezoeker.

Tijdens de ESEF zal de Van Hoof Groep onder andere het poject Storm tonen. Voor dit project van de TU heeft Van Eijk transmissie, onderdeel van de Van Hoof Groep een flinke bijdrage geleverd door de aandrijfassen te maken. Zonder deze onderdelen kan de elektrische motor niet lopen. Zo draagt Van Hoof Groep ook een steentje bij aan de kennisregio en op lange termijn aan een milieuvriendelijkere toekomst. Wilt u meer weten over het project? Dan kunt u kijken op de website van Storm Eindhoven of een filmpje bekijken op YouTube.

Meer informatie over HOOF GROEP B.V., VAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!