Van Hoof Groep Asten wint Brainport Industries College Award 2015

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Brainport Industries / Van Hoof Groep

Op 14 oktober heeft Brainport Industries College de Van Hoof Groep uit Asten uit tot winnaar uitgeroepen van de Brainport Industries College Award 2015.

Van Hoof Groep Asten wint Brainport Industries College Award 2015

De Award wordt jaarlijks uitgereikt aan dat BI College lidbedrijf wat uitblinkt in de betrokkenheid bij de voorlichting en het daadwerkelijk opleiden van MBO BBL leerlingen, de vakmensen van de toekomst. Naast de van Hoof Groep waren MTN Metaalwerk uit Helmond en MSG Spierings uit ’s Hertogenbosch de genomineerden. De award werd uitgereikt tijdens het Jaarcongres van Brainport Industries waar zo’n 300 beslissingsmakers uit de industrie bijeen kwamen.

Juryrapport

Volgens het juryrapport is bij de van Hoof Groep het opleiden en ontwikkelen van de medewerker verweven in het bedrijf en wordt dat continu bewezen door resultaat. De Van Hoof Groep is erg actief in het uitdragen van de metaaltechniek bij de omliggende scholen, het primair, het voortgezet en het MBO onderwijs. Ook hier fungeert de Van Hoof Groep als co-creator door initiatief te nemen en om samen potentiele vakmensen te interesseren voor het vak.

Maximale ruimte om te leren

De BBL leerlingen beschikken over een eigen machine, een eigen persoonlijke begeleider en maken “echt” werk, geheel zelfstandig. Daarmee zijn ze van begin af aan werknemer met een leerling status. Echt meedoen met maximale ruimte om het vak te leren. De leerlingen bevestigen dit en spreken vol lof over hun werkgever. “Je krijgt de kans, de tijd en als ik mijn diploma haal een vaste baan!”

Waardering

Nicol van Hoof, directeur eigenaar van de van Hoof Groep, nam de Award in ontvangst uit handen van de William Pijnenburg, secretaris van het BI College. "Deze waardering vinden we fijn om te horen en motiveert ons des te meer zo door te gaan en misschien zelfs te verbreden. Het winnen van de Award is niet het enige wat motiveert. Dat doen onze mensen, die energie krijgen van de kennis die ze opdoen. Dat is de taart, de award is dan het kersje."

De jury

De jury van de Brainport Industries College Award 2015 bestond uit:
De heer Gert Enning, namens Koninklijke Metaalunie
De heer Leo Beekmans, namens Werkmans
De heer Michiel de Ruyter, voorzitter namens het BI College

Meer informatie over HOOF GROEP B.V., VAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over Brainport Industries:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!