Van Hoof Groep introduceert KSC Project 002 tijdens Precisiebeurs

  • Industrie
  • Bron: Van Hoof Groep

KSC betekent Knowledge Sharing Centre. Dit is een initiatief van ASML en een aantal toeleveranciers. Zij hebben gezamenlijk een platform opgericht voor kennisdeling.

Van Hoof Groep introduceert KSC Project 002 tijdens Precisiebeurs

Hier kunnen engineers in contact komen met de maakindustrie om samen tot goed toepasbare technische oplossingen te komen.

Jongeren enthousiasmeren voor techniek

Project 002 is een onderdeel uit het KSC. Kennis delen begint namelijk al heel vroeg, te weten op scholen. De Van Hoof Groep heeft diverse projecten waarbij de organisatie voorlichting geeft aan jongeren om ze te enthousiasmeren voor techniek. Dit is erg leuk en geeft enorm veel energie. Het is echter niet makkelijk mechanische technieken beeldend te maken. Van Hoof Groep merkt dat het voor jongeren lastig is een voorstelling te maken wat techniek is. Daarom is er in samenwerking met ASML en diverse sponsorbedrijven een tandwielkast ontworpen, welke gebruikt worden voor voorlichting aan jongeren.

Presentatie KSC Project 002

Tijdens de Precisiebeurs op 15 en 16 november 2017 op Koningshof te Veldhoven vindt de eerste introductie van deze kast, genaamd KSC Project 002, plaats. De organisatie presenteert de KSC Project 002 standnummer 70 E. Het is oprecht een mooi stukje ‘overbrenging’ geworden.

Meer informatie over HOOF GROEP B.V., VAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!