Van Hoof Groep neemt deel aan handelsmissie naar Zuid-Duitsland

  • Technologie
  • Bron: Van Hoof Groep

Onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen, brengen zo'n 100 bedrijven, waaronder de Van Hoof Groep van 12 tot en met 14 april een bezoek aan Beieren

Van Hoof Groep neemt deel aan handelsmissie naar Zuid-Duitsland

Duitsland is economisch gezien van enorm belang voor Nederland. Het is de belangrijkste handelspartner voor Nederland, zowel op het gebied van export als import. Het jaarlijkse handelsvolume tussen de twee landen behoort tot één van de grootste ter wereld. Een vijfde van de totale Nederlandse export en een kwart van de export van agrarische producten gaat naar Duitsland. Nederland is tevens de grootste investeerder in Duitsland.

Zuid-Duitsland

De Zuid-Duitse deelstaten Beieren en Baden-Württemberg zijn de groeilocomotieven van de Duitse economie. Zuid-Duitsland genereert ruim 40% van het Duitse BBP en is met een gemiddelde groei van het BBP van ruim 3% in belangrijke mate verantwoordelijk voor de sterke groei van de Duitse economie. De toekomstperspectieven zijn bovendien veelbelovend. Met zijn kennisintensieve industrieën, enorme innovatiekracht en sterke R&D-landschap ligt de toekomst van Duitsland als economische motor van Europa met name in Zuid-Duitsland.

Reden genoeg voor de Van Hoof Groep om deel te nemen aan deze handelsmissie.

Meer informatie over HOOF GROEP B.V., VAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!