Van Nunen investeert in geconditioneerd wagenpark

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Van Nunen

Eind juli heeft Van Nunen voertuigen uit een reeks nieuwe GDP-gecertificeerde voertuigen in gebruik genomen. Deze voertuigen zijn specifiek ingericht voor de distributie van medische goederen welke geconditioneerd vervoerd moeten worden.

Van Nunen investeert in geconditioneerd wagenpark

Van Nunen bezit de expertise om farmaceutische producten te vervoeren en op te slaan. Het transportbedrijf heeft jarenlange ervaring om onder strikte condities te bezorgen aan apothekers, ziekenhuizen en laboratoria. Net zoals bij andere projecten is Van Nunen in staat om op patiënten niveau te leveren. De vereiste klimatologische omstandigheden waaronder de goederen worden vervoerd, worden tijdens het hele traject gemonitord. Geen enkel onderdeel van dit proces wordt uitbesteed aan andere vervoerders, dat maakt Van Nunen Transport en Logistiek expert op het gebied van distributie van farmaceutische producten al dan niet geconditioneerd.

Verdere uitbreiding

Het moment is aangebroken dat Van Nunen een deel van haar wagenpark vervangt en verder uitbreid met geconditioneerde voertuigen. Er zijn 12 voertuigen aangekocht van het merk Mercedes, type Sprinter. De voertuigen zijn voorzien van een geïsoleerde opbouw welke is uitgerust met Thermoking-installatie. Deze installatie is in staat bij alle weeromstandigheden de temperatuur in de laadruimte aan de gestelde normen te laten voldoen.

Good Distribution Practice

GDP refereert naar Good Distribution Practice; goede distributiepraktijken. Deze GDP-richtlijn attendeert erop dat medicijnen enkel onder de vereiste condities opgeslagen en getransporteerd dienen te worden. Tevens is de laadruimte voorzien van een Dyzle logging-systeem welke de temperatuur continue registreert. Er kan direct op afwijkingen worden ingespeeld.

Meer informatie over NUNEN TRANSPORT EN LOGISTIEK B.V., VAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!