Van Oers Masterclass: sturen op cultuur òf op cijfers?

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Van Oers Accountancy & Advies

Veel ondernemers lopen met dezelfde vraag: moet ik mijn bedrijf aansturen vanuit de menselijke kant en vooral sturen op cultuur (Human Capital), of kan ik mezelf beter vasthouden aan de feiten en de cijfers (Financial Capital)? Van Oers geeft uitleg tijdens deze masterclass.

Van Oers Masterclass: sturen op cultuur òf op cijfers?

In deze masterclass, verzorgd door Van Oers Organisatieadvies in samenwerking met Nolost Capital, worden beide kanten toegelicht en worden deelnemers uitgenodigd interactief mee te discussiëren.

Waarom deze cursus?

Veel ondernemers lopen met dezelfde uitdagingen. Waar ben ik het meest bij gebaat? Wat werkt wel en niet voor mij? Wat betekent sturen op cultuur in de praktijk, of hoe kan ik sturen op actuele cijfers?

Verhoogde interactiviteit

Vragen over uw persoonlijke situatie kunt u na afloop direct - en uiteraard vertrouwelijk - met de docenten bespreken. Zo heeft u een onmiddellijk bruikbare en relevante cursus, waardoor u de opgedane kennis morgen in de praktijk kunt brengen.

Voor wie is deze cursus bestemd?

Ondernemers in het MKB

Kosten: gratis!

Deze cursus wordt gratis aangeboden.

Inschrijven

U kunt u tot uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de cursus inschrijven.

Aantal deelnemers

Er wordt een groepsgrootte van maximaal 25 personen gehanteerd. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van de kennis en ervaring van de docenten en kunt u uw eigen praktijksituatie op een interactieve manier toetsen aan die van uw collega-cursisten.

Annulering en vervanging

Als u bent verhinderd kunt u zich altijd door een collega laten vervangen. Wilt u dit dan wel aan de organisatie doorgeven met een e-mailbericht aan academy@vanoers.nl. Mocht u de inschrijving willen annuleren, dan graag een bericht hiervan; uiterlijk 5 werkdagen van tevoren via e-mail op academy@vanoers.nl.

Van Oers Academy behoudt zich het recht voor de cursus te allen tijde te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. U wordt hierover in dat geval natuurlijk tijdig geïnformeerd.

Incompany

Van Oers kan dit programma ook voor u op maat (incompany) organiseren. Een goede optie als u 5 of meer medewerkers wilt trainen. Bel voor meer informatie met Jessica Blanckaert op +31 (0) 76 50 25 700.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact opnemen met:

 

Meer informatie over OERS ACCOUNTANCY & ADVIES ROOSENDAAL, VAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!