Vastgoedadviseur Marsaki dubbel vertegenwoordigd op Klimaattop Zuid in Breda

Op 4 juni jongstleden vond de Klimaattop Zuid plaats in de Koepelgevangenis in Breda. Ook Marsaki was hierbij aanwezig. Met de presentatie van 2 unieke innovatieve en duurzame projecten was de vastgoedadviseur uit Goes goed vertegenwoordigd.

Vastgoedadviseur Marsaki dubbel vertegenwoordigd op Klimaattop Zuid in Breda

Namens het projectteam ‘Circulair Sociale Woningbouw’ gaf Nescio Midavaine, verantwoordelijk voor advies en management duurzame projecten bij Marsaki, een pitch voor de arena circulair gebouwde omgeving: één van de bouwstenen van het klimaatprogramma.

Circulair bouwen en exploiteren

Samen met RWS Partner in wonen, R&B wonen en Impuls Zeeland en met subsidie van de Provincie Zeeland brengt Marsaki de mogelijkheden in beeld om te komen tot haalbare businesscases circulair bouwen en exploiteren. Dit vraagstuk komt voort uit het hoofddoel; welke mogelijkheden zijn er om de transitie naar een circulaire economie voor de sociale voorraad in te zetten?

Klimaattop Zuid Koepelgevangenis

Riothermie

Ook het project Riothermie (een initiatief van RWS partner in wonen en de gemeente Goes) werd gepresenteerd tijdens de Klimaattop Zuid. Walter Koens vertelde vanuit Marsaki over de verwarming van woningen met warmte uit het riool. Dit gebeurde in samenwerking met het Waterschap en de Gemeente Goes en wel vanuit een cel.

Over de Klimaattop Zuid

De Klimaattop Zuid gaat over kennis delen, elkaar inspireren, initiatieven bundelen en nieuwe verbindingen maken. De aanbevelingen en conclusies van deze dag moeten leiden tot concrete klimaatafspraken en worden (gebundeld in een actieprogramma) aangeboden aan minister Wiebes. Het programma levert daarmee een bijdrage aan het landelijke klimaatakkoord. 

Meer informatie over MARSAKI B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!