VCA* certificering voor I.S.I. bv

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Industry Services International

Organisatie Industry Services International uit Middelburg behaalde vrijdag 7 juni het VCA* certificaat.

VCA* certificering voor I.S.I. bv

VCA Certificaat

Begin juni heeft de organisatie zich voorbereid op het behalen van het VCA* certificaat. Het Veiligheid, Gezondheid en Milieu beheersysteem (VGM) is verder geoptimaliseerd om aan de nodige eisen van de VCA-checklist te voldoen. Op vrijdag 07 juni jl. heeft Annet Stoffels, lead auditor van het KIWA I.S.I. geaudit. Zij heeft het VGM-beheersysteem van de organisatie nauwkeurig onder de loep genomen en heeft kunnen concluderen dat I.S.I. aan alle eisen voldoet. Binnenkort valt het VCA-certificaat in de brievenbus.

Werkzaamheden België

I.S.I. wilde dit certificaat behalen in verband met de groeiende werkzaamheden in België. Omdat zij als onderaannemer in België werken op diverse (chemische) plants, stelden de opdrachtgevers dit zelfs als voorwaarde om zaken te kunnen doen. 

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te kunnen werken, het aantal ongevallen te verminderen en het milieu te sparen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee onderaannemers worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Met het behalen van het VCA* certificaat kan I.S.I. haar activiteiten in België verder uitbreiden. Zij verwachten voor 2013 en 2014 een verdere groei van onze organisatie, aldus Natasja Jobse

Over I.S.I.

Industry Services International (I.S.I) bv is al meer dan 13 jaar actief als technische dienstverlener op het gebied van detachering en werving & selectie voor uitvoerend, middenkader en hoger opgeleid personeel in de regio Zuidwest Nederland.

Meer informatie over ISI:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!