Veel animo voor Open Haven Moerdijk 2018

De tweede editie van Open Haven Moerdijk was wederom een groot succes. Het bezoekersaantal overtrof de vorige editie in 2016: zo’n 3500 omwonenden, vrienden en familie van werknemers en geïnteresseerden brachten een bezoek aan de haven van Moerdijk.

Veel animo voor Open Haven Moerdijk 2018

Open Haven Moerdijk is een initiatief van het havenbedrijf Moerdijk. Samen met zo’n 25 bedrijven stelden zij vandaag de deuren open van het haven- en industrieterrein Moerdijk. Uniek, want normaal is dit terrein om allerlei redenen niet openbaar toegankelijk. Tijdens Open Haven Moerdijk laten de bedrijven bezoekers graag zien wat er allemaal gemaakt en gedaan wordt op het terrein.  

Open Haven Moerdijk 2018

Havenstrategie Moerdijk 2030

Ferdinand van den Oever, directeur Havenbedrijf Moerdijk is meer dan tevreden: “De interesse voor het haven- en industrieterrein is bijna overweldigend te noemen. Een goede relatie met onze omgeving vinden wij heel belangrijk. Dat is ook één van de uitgangspunten van onze Havenstrategie Moerdijk 2030. Een open dag als deze helpt om die band te versterken. In 2020 zullen we dit evenement daarom zeker weer herhalen.”

Meer informatie over PORT OF MOERDIJK:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!