Veel Gelderse belangstelling voor programma De Groeiversneller

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Oost NL

Sinds de lancering van het stimuleringsprogramma De Groeiversneller van provincie Gelderland zes maanden geleden zijn er al meer dan 150 aanvragen van ondernemers binnengekomen.

Veel Gelderse belangstelling voor programma De Groeiversneller

‘Dagelijks komen er nieuwe aanvragen binnen van ambitieuze Gelderse ondernemers met groeiplannen. Prachtig om te zien dat we ondernemers met dit programma heel praktisch een stap verder kunnen helpen. Niet alleen met financiële middelen maar ook met de partners in ons netwerk.’ aldus Linze Rijswijk senior projectmanager Oost NL voor De Groeiversneller.  

Inmiddels zijn de eerste ondernemers daadwerkelijk gestart met de realisering van hun groeiplannen. Bekijk de film? die Oost NL maakte over drie ondernemers die ondersteuning kregen vanuit De Groeiversneller.  

Speciaal voor projecten die een bijdrage leveren aan duurzame energie is er De Groeiversneller Energie. De Groeiversneller Energie is er niet alleen voor het MKB maar ook voor organisaties die initiatieven ontplooien om de energietransitie naar duurzame energie te versnellen of CO2 te reduceren. 

Quick Scan 

Ondernemers die interesse hebben in De Groeiversneller starten met het invullen van een Quick Scan? op de website. Na het invullen van de Quick Scan volgt er een adviesgesprek met een van de businessdevelopers van Oost NL. Samen wordt gekeken welke ondersteuning er nodig is: een voucher om experts in te schakelen, een lening, toegang tot netwerken of contacten met één van de vele partners die aan dit programma meewerken.  

Meer informatie over Oost NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!