Veilig Verkeer Nederland wint Digital Communication Award

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Veilig Verkeer Nederland

De Verkeersexamenapp die Veilig Verkeer Nederland in maart 2014 heeft gelanceerd is bekroond met een Digital Communication Award in de categorie 'verenigingen'. Deze prestigieuze Europese communicatieprijs werd afgelopen vrijdag in Berlijn uitgereikt.

Veilig Verkeer Nederland wint Digital Communication Award
De makers van de app, Glasnost en IJsfontein, namen de award namens Veilig Verkeer Nederland in ontvangst.

Groot bereik

Met de Verkeersexamenapp wil Veilig Verkeer Nederland een dialoog stimuleren tussen kind en ouder om het jaarlijks praktisch verkeersexamen te gaan oefenen op straat. De app is in opdracht van Veilig Verkeer Nederland bedacht door communicatiebureau Glasnost en gebouwd door educatiespecalist IJsfontein. Uiteindelijk is de app meer dan 120.000 keer gedownload, waarmee bijna 70% van de doelgroep (175.000) van deelnemers aan het VVN Verkeersexamen werd bereikt. De ontwikkeling gaat door en in 2015 worden er nieuwe functies aan de app toegevoegd.

Internationale erkenning

Rob Stomphorst, woordvoerder VVN: 'We zijn heel trots op de internationale erkenning van de Digital Communications Award. In samenwerking met Glasnost en IJsfontein hebben we binnen een korte tijd een mega-succes neer kunnen zetten. Wij hadden gerekend op 20.000 downloads, 50.000 was het streefgetal, maar meer dan 120.000 is boven alle verwachtingen’.

De internationale Digital Communication Award had op basis van 600 inzendingen 190 cases genomineerd in 38 verschillende categorieën: van geïntegreerde campagnes tot aan employer branding. Vrijdag werden door een deskundige jury bestaande uit 41 leden alle nominaties beoordeeld en tijdens een Gala in het Wintergarten Variete in Berlijn de awards uitgereikt.

Meer informatie over Veilig Verkeer Nederland (VVN):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!