Vergroot uw praktijkkennis van Intellectuele Eigendom bij V.O. Patents & Trademarks

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: V.O. Patents & Trademarks

Voor innovatieve ondernemers die hun kennis van Intellectuele Eigendom (IE) willen vergroten, organiseert V.O. Patents & Trademarks uit Eindhoven ook dit najaar weer diverse cursussen.

Vergroot uw praktijkkennis van Intellectuele Eigendom bij V.O. Patents  & Trademarks

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en vaardigheidsoefeningen kunnen deelnemers in november van dit jaar weer aan de slag met het vergroten van hun praktijkkennis van octrooien, merken en modellen.

Basiscursus Intellectuele Eigendom

Op donderdag 1 november organiseert V.O. Patents & Trademarks de basiscursus IE. Deze cursus richt zich op de praktische aspecten van Intellectuele Eigendom en is bedoeld voor personen die beroepsmatig met IE te maken krijgen, maar nog onvoldoende in de materie thuis zijn.

Gevorderdencursus Intellectuele Eigendom

De gevorderdencursus IE vindt plaats op donderdag 15 november en is bedoeld voor IE-managers en medewerkers verantwoordelijk voor IE die enige praktijkervaring hebben. De focus ligt op het strategisch belang van Intellectuele Eigendom.

Locatie en tijd

Beide cursussen worden gehouden op het bezoekadres van V.O. Patents & Trademarks in Utrecht van 09.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor de basiscursus en gevorderdencursus Intellectuele Eigendom is mogelijk via de website van V.O. Patents & Trademarks. Schrijft u zich in vóór 17 september? Dan profiteert u van € 50 early bird-korting. Klanten van V.O. ontvangen daarnaast met de kortingscode 'clientdiscount' nog eens € 100 extra korting.

Meer informatie over V.O. PATENTS & TRADEMARKS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!