Verhoeven Oss wordt Verhoeven Family of Companies

Met de ingebruikname van een nieuw fabriekspand heeft de Osse Machinefabriek Verhoeven de voltooiing bereikt van een transitie die het bedrijf duidelijker in de markt moet zetten. ‘VERHOEVEN FAMILY OF COMPANIES’ staat nu prominent op de gevel en is de overkoepelende naam van de organisatie.

Verhoeven Oss wordt Verhoeven Family of Companies

Het bedrijf is al ruim 50 jaar actief in de productie van custom made systemen voor intern transport, maatwerk apparatuur, opslag en material handling. In die periode groeide het bedrijf uit tot een belangrijke speler in de maakindustrie (16e positie in de Nationale Maak Top 100 van 2019), met diverse, zeer uiteenlopende specialisaties. De organisatie introduceert nu twee verschillende families t.w. Verhoeven Material Handling Family en Verhoeven Bakery Equipment Family.

Material Handling

Verhoeven Material Handling Family is de benaming voor de oorspronkelijke activiteiten van de overkoepelende organisatie die nu in deze aparte familietak zijn ondergebracht. Het ontwerpt, ontwikkelt en produceert oplossingen voor interne handling- en conveying-toepassingen. Deze oplossingen zijn over de hele wereld geïnstalleerd en toegepast in de meest uiteenlopende industrieën.

Bakery Equipment

In het segment voor industriële bakkerijen is het bedrijf een belangrijke wereldspeler als toeleverancier van turn-key projecten voor de vervaardiging van alle denkbare deegproducten. Deze tak beschikt over diverse specialisten met grote kennis van de bakkerij-technologie als aanvulling op de kennis van de techniek. Door acquisities zijn in de afgelopen jaren de gespecialiseerde merken BVT en NewCap toegevoegd aan de Verhoeven organisatie. En met de introductie van nog twee gespecialiseerde divisies -Vacuum Cooling and Baking Solutions en Bakepack- is de Verhoeven Bakery Equipment Family in staat grote industriële projecten turn-key op te leveren. 

Lees hier het volledige artikel. 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!