Verkerk Industrial Services wordt Actemium Zwijndrecht

  • Technologie
  • Bron: Actemium

De afgelopen jaren heeft Verkerk Industrial Services als onderdeel van Verkerk Groep B.V. met veel enthousiasme en energie invulling gegeven aan elektrotechnische vraagstukken in industriële omgevingen.

Verkerk Industrial Services wordt Actemium Zwijndrecht

Sinds 1 juli 2018 is het bedrijf echter ondergebracht bij het Actemium netwerk. Voor klanten van Verkerk verandert er eigenlijk niets. De naamverandering heeft geen effect op gesloten overeenkomsten en zullen door Verkerk Groep B.V. worden voortgezet onder de bestaande condities en ook het team van specialisten dat voor deze bedrijven actief is blijft gelijk. Wel hoopt Verkerk onder haar nieuwe handelsnaam huidige en toekomstige klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Over Actemium

Actemium, met vestigingen in onder andere Zwolle, Veghel en Goes, adviseert bedrijven over, ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen. Door een combinatie van marktgerichte kennis en een gedreven aanpak is het netwerk van specialisten dat werkzaam is voor Actemium in staat om veelomvattende projecten tot een succes te brengen en samen met bedrijven de industriële prestaties van hun productieproces te verbeteren.

Meer informatie over ACTEMIUM:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Everts & Weijman Everts & Weijman

Beleef Groen, Geniet Groen