Verkerk Industrial Services wordt Actemium Zwijndrecht

  • Technologie
  • Bron: Actemium

De afgelopen jaren heeft Verkerk Industrial Services als onderdeel van Verkerk Groep B.V. met veel enthousiasme en energie invulling gegeven aan elektrotechnische vraagstukken in industriële omgevingen.

Verkerk Industrial Services wordt Actemium Zwijndrecht

Vanaf 1 juli 2018 opereert Verkerk Industrial Services onder een nieuwe handelsnaam: Actemium Zwijndrecht. Voor klanten van Verkerk verandert er eigenlijk niets. De naamverandering heeft geen effect op gesloten overeenkomsten en zullen door Verkerk Groep B.V. worden voortgezet onder de bestaande condities en ook het enthousiaste team van specialisten dat voor deze bedrijven actief is blijft gelijk. Wel verwacht men als onderdeel van het Actemium netwerk haar huidige en toekomstige klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Over Actemium

Actemium, met vestigingen in onder andere Zwolle, Veghel, Goes en Zwijndrecht, adviseert bedrijven over, ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen. Door een combinatie van marktgerichte kennis en een gedreven aanpak is het netwerk van specialisten dat werkzaam is voor Actemium in staat om veelomvattende projecten tot een succes te brengen en samen met bedrijven de industriële prestaties van hun productieproces te verbeteren.

Meer informatie over ACTEMIUM:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!