Vinçotte kijkt terug op geslaagde Maintenance NEXT 2015

  • Maintenance
  • Bron: Vinçotte Nederland

Van 21 t/m 23 april nam Vinçotte deel aan de onderhoudsbeurs Maintenance NEXT. Het thema van de beurs “Mastering Assets” sloot direct aan op de activiteiten van Vinçotte, namelijk het veilig en efficiënt inzetten van de productiefaciliteiten.

Vinçotte kijkt terug op geslaagde Maintenance NEXT 2015

Op de stand werd aandacht besteed aan de oplossingen die Vinçotte kan bieden voor verschillende problemen. Zo was er een demonstratie corrosion mapping voor het meten van corrosie aan de ontoegankelijke zijde van een leiding of apparaat. Ook werd de 1D laserscanner gedemonstreerd, die aantasting kan meten aan de wel toegankelijke zijde. Een ander blikvanger was de thermografie camera. Op de beurs bracht deze voornamelijk de temperatuur van de langslopende bezoekers in beeld. In de praktijk wordt de camera ingezet om elektrische systemen te meten, isolatie te controleren of bijvoorbeeld defecte lagers op te sporen.

Nieuwe contacten

Naast deze demonstraties waren er tal van vragen (en antwoorden) over de meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van inspectie en niet-destructief onderzoek. Bovendien bood de beurs de uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen en de contacten met bekenden weer aan te halen.

Meer informatie over VINÇOTTE NEDERLAND B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!