VIRO opent nieuwe vestiging in Zwolle

  • Industrie
  • Bron: VIRO

Per 1 januari 2020 heeft VIRO ook een vestiging in Zwolle. Hiermee komt het streven naar landelijke dekking steeds dichterbij. Met de opening van een nieuw kantoor in Zwolle heeft VIRO nu zeven vestigingen in Nederland.

VIRO opent nieuwe vestiging in Zwolle

Foto: Dirk van der Bijl (links) & Theo de Vries

Martin Dibbets, Commercieel Directeur Nederland: “In de regio Zwolle zijn veel industriële bedrijven gevestigd. Vanuit onze vestigingen in Hengelo en Groningen deden we al wel zaken in deze regio, maar we merkten dat het voor onze klanten én voor onze collega´s beter is, om ook lokaal gevestigd te zijn. Ook met het oog op de arbeidsmarkt biedt de vestiging in Zwolle gunstige perspectieven. Met onder andere Hogeschool Windesheim om de hoek kunnen we starters en studenten mooie carrièremogelijkheden bieden”.

Vestiging Zwolle richt zich in eerste instantie voornamelijk op activiteiten op het gebied van Mechanical Engineering, Software & Control en Elektro & Instrumentatie. Dirk van der Bijl is verantwoordelijk voor de vestigingsleiding. Het kantoorpand in Zwolle is gevestigd aan de Dokter Klinkertweg 1.

Meer informatie over VIRO:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!