VNO-NCW Brabant Zeeland blijft investeren in optimaal ondernemersklimaat

Ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen. Dat is de opdracht van ondernemingsnetwerk VNO-NCW Brabant Zeeland. Met haar belangenbehartiging draagt de instantie bij aan een optimaal ondernemersklimaat.

VNO-NCW Brabant Zeeland blijft investeren in optimaal ondernemersklimaat

‘Maar het is nooit af’, vertelt voorzitter Eric van Schagen in zijn column in Brabant Business Magazine. ‘Natuurlijk nemen we de tijd om te kijken naar de goede resultaten die we hebben bereikt, maar we blijven ons ook voortdurend inzetten. Voor het Brabants-Zeeuwse bedrijfsleven in het algemeen en voor onze leden in het bijzonder.’

Ondernemers bepalen de prioriteiten

Vanuit haar kernopdracht bepaalt VNO-NCW Brabant Zeeland samen met haar leden wat de instantie wil bereiken. Zo werkte VNO-NCW de afgelopen maanden samen met ondernemers uit de regio’s de ondernemerscirkel uit. Met de komst van deze ondernemerscirkel is in één oogopslag duidelijk wat de speerpunten van de instantie zijn en aan welke doelen en onderwerpen er gewerkt wordt zoals oplossingen voor de arbeidsmarkt, verbetering van de infrastructuur en samen werken aan duurzaamheid.

Lees de volledige column van Eric van Schagen op de website van VNO-NCW Brabant Zeeland of in de bladerbare ISSUU van Brabant Business Magazine.

Meer informatie over VNO-NCW Brabant Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!