VNO-NCW Midden richt zich op open innovatie met nieuwe regiomanager

Op 3 september is Loes Brijker (26), gestart bij VNO-NCW Midden als junior regiomanager voor de VNO-NCW-regio’s provincie Utrecht en Stedendriehoek. Zij ondersteunt de beide regiobesturen en regiomanagers op diverse thema’s en activiteiten.

VNO-NCW Midden richt zich op open innovatie met nieuwe regiomanager

Foto: Loes Brijker 

Loes volgt Bram Harmsma op, die zijn loopbaan voortzet als wethouder van gemeente Steenwijkerland.

Oost-Nederland

Loes is al een paar jaar werkzaam in Oost-Nederland en heeft ervaringen in de regio Stedendriehoek op het gebied van communicatie, evenementen en (regio)profilering. Zij heeft veel samengewerkt met ondernemers, ondernemersverenigingen en opdrachten uitgevoerd voor meerdere bestuurlijke en ambtelijke opdrachtgevers die werken aan duurzaamheid, de energietransitie, circulaire economie en klimaatadaptatie. Het afgelopen jaar heeft Loes als senior communicatie en evenementen gewerkt bij de Campagnefabriek.

Open innovatie

Tijdens haar deeltijd masteropleiding aan de universiteit heeft Loes ervoor gekozen om zich te specialiseren in Strategie en Innovatie. Innovaties worden al lange tijd gezien als een van de belangrijkste drijfveren voor het voortbestaan en de groei van een organisatie. Loes richt zich met name op open innovatie. “Ik geloof heel erg in de kracht van samenwerking en het openstellen van (organisatie)grenzen om te kunnen leren, experimenteren en innoveren”, aldus Loes. 

Grote veranderingen

“Ik kijk er erg naar uit om vanuit VNO-NCW Midden te werken aan projecten, de intensivering van samenwerking en nieuwe businesscases die bijdragen aan de belangen van onze leden en economische en regionale ontwikkeling van de Stedendriehoek en provincie Utrecht. Het komende jaar wil ik graag onze leden ondersteunen tijdens de grote veranderingen die ons te wachten staan, zoals de energietransitie en de verschuivingen op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld door leden met elkaar in contact te brengen, zodat ze kennis en ervaringen met elkaar uit kunnen wisselen maar ook door handvatten en oplossingen te bieden.”.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!