VNO-NCW Rivierenland verwelkomt nieuwe regiomanager

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

Vandaag start Eugenie Savrij Droste (45) bij VNO-NCW Midden als regiomanager Rivierenland. Zij neemt deze functie over van Chrismar Huls, die na zeven jaar een nieuwe uitdaging is aangegaan als manager speciaalzaken bij Vakcentrum.

VNO-NCW Rivierenland verwelkomt nieuwe regiomanager

Foto: Eugenie Savrij Droste

Eugenie heeft na haar opleiding Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen aan de Wageningen Universiteit ervaring opgedaan in verschillende functies, waarvan de laatste 16 jaar in de uitzendbranche, een sector die zich bijzonder kenmerkt door een uitgebreid relatienetwerk.

Regionale lobby

“Op diverse niveaus communiceren, contacten leggen en verbinden zijn kerntaken waar ik mij met veel enthousiasme mee bezighoud”, aldus Eugenie. Als regiomanager bij VNO-NCW Midden organiseert zij samen met het bestuur de regionale lobby, vertegenwoordigt zij het bedrijfsleven in diverse overlegorganen, regelt de VNO-NCW-bijeenkomsten in Rivierenland en is contactpersoon voor ondernemers in de regio.

Bereikbaarheid

Eugenie Savrij Droste is vanaf 1 februari bereikbaar via savrijdroste@vno-ncwmidden.nl of via het verenigingsbureau van VNO-NCW Midden in Apeldoorn, 055 – 5222606.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!