Vooraankondiging bijeenkomst "Gezondheid & Zorg in Beweging!"

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: SportZeeland

Op donderdag 31 oktober 2013 organiseert SportZeeland een bijeenkomst met als thema "Gezondheid & Zorg in Beweging!".

Vooraankondiging bijeenkomst "Gezondheid & Zorg in Beweging!"

Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten gepresenteerd van de inventarisatie die SportZeeland heeft gedaan naar het beweegaanbod en -beleid in zorgcentra voor senioren in Zeeland. Het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen zal een toelichting geven op de landelijke inventarisatie en het beleid voor de toekomst. Andere thema's tijdens de bijeenkomst zijn:

  • Actieve leefstijl, een kans voor gezondheid, zorg en welzijn;
  • Zeeland Samen Gezond, het belang van samenwerken!.

Samen met het publiek gaan we na de presentaties plenair de mogelijkheden en ideeën vanuit de verschillende partners voor Zeeland verkennen.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor beleidsmedewerkers sport, bewegen, zorg, welzijn, gezondheid en WMO en combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches, (beleids)medewerkers van zorgcentra, welzijnsorganisaties en Zeeuwse bestuurders gezondheid en welzijn.

Specifieke bijeenkomst

In de middag is er een specifieke informatie- en netwerkbijeenkomst voor de beleidsmedewerkers sport en de combinatiefunctionarissen sport en bewegen.

Het ochtendprogramma vindt plaats van 10.00 - 12.30 uur en het middagprogramma van 13.30 - 16.00 uur. Beide sessies vinden plaats in De Stenge in Heinkenszand. Binnenkort wordt de uitnodiging met het volledige programma verstuurd.

Meer informatie over SportZeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!