Voorrondes internationale vakwedstrijden van start op Rooi Pannen

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Flynth

De Rooi Pannen is lid van de AEHT (European Association of Hotel and Tourism Schools), die jaarlijks een internationale conferentie organiseert met verschillende vakwedstrijden op het gebied van horeca en toerisme.

Voorrondes internationale vakwedstrijden van start op Rooi Pannen

Maandag 16 maart zijn de voorrondes begonnen op de afdeling MBO Horeca Tilburg om leerlingen te selecteren die dit jaar mee mogen naar de wedstrijden in Cervia (Italië).

Internationale ervaring

De Rooi Pannen biedt enthousiaste, gepassioneerde leerlingen ieder jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan deze wedstrijden. Hierbij worden gemengde teams samengesteld, waarbij onze leerlingen worden gekoppeld aan een leerling van een andere Europese school. Naast het wedstrijdelement draait de deelname om kennis delen, samenwerken, communiceren in het Engels of Frans en kennisnemen van andere culturen.

Workshops

Er zijn ook interessante workshops en lezingen in de verschillende vakgebieden en leerlingen maken tijdens excursies kennis met de bezienswaardigheden van het gastland. Behalve de medailles ontvangen alle leerlingen een certificaat van deelname; een mooie toegevoegde waarde op hun CV.

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!