VVV Noordoost-Brabant op Fiets & Wandelbeurs 2014

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: VVV Noordoost-Brabant

Op zaterdag 1 en zondag 2 maart stond de Amsterdam RAI volledig in het teken van fietsen en wandelen. Ook VVV Noordoost-Brabant was dit jaar met een stand aanwezig. De beurs sluit perfect aan bij het, door NBTC uitgeroepen, themajaar Nederland Fietsland in 2014.

VVV Noordoost-Brabant op Fiets & Wandelbeurs 2014

Het thema van de stand van VVV Noordoost-Brabant was Fietsen en Wandelen in Brabant, waarbij bezoekers gestimuleerd werden een bezoek te brengen aan Brabant voor fiets- en/of wandelrecreatie. Voor deze beursdeelname is het concept BiKING Brabant in het leven geroepen. Met dit thema wil VVV Noordoost-Brabant het gehele jaar inspelen op het koninklijke gevoel dat gastvrij Brabant aan bezoekers wil geven wanneer zij op bezoek zijn in de provincie.

BiKING Brabant

In de stand van VVV Noordoost-Brabant hebben bezoekers informatie ingewonnen over het fiets- en wandelaanbod in Noordoost-Brabant, met een focus op de regio’s Het Groene Woud en De Maashorst. Deze gebieden zijn bij uitstek geschikt voor een mooie dagtocht of vakantie, fietsend of wandelend door het landschap. Daarnaast werd er veelvuldig meegedaan aan de beursactie BiKING Brabant. Prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen dat zij een koninklijke tapaslunch of overnachting hebben gewonnen in de regio De Maashorst of Het Groene Woud. Een goede reden om de gebieden een bezoek te brengen.

Fiets- en Wandelbeurs

De Fiets- en Wandelbeurs is de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Bezoekers kunnen hier naast bestemmingen en routes, ook outdoor artikelen, fietsen, lezingen en workshops en nog veel meer vinden. In totaal zullen bijna 600 exposanten bestemmingen, routes en materiaal presenteren. Meer informatie over de Fiets- en Wandelbeurs kan worden gevonden via www.fietsenwandelbeurs.nl

Meer informatie over VVV Noordoost-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!