Wat u ook drukt, druk het groots en CO2-neutraal

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: De Groot

De Groot – grootsgedrukt.nl hecht veel waarde aan het verminderen van haar milieubelasting. Zodoende wordt bij iedere investering of maatregel uitvoerig gekeken in hoeverre deze bij kan dragen aan een duurzame bedrijfsvoering.

Wat u ook drukt, druk het groots en CO2-neutraal

Analyseren, optimaliseren en compenseren, dat is wat de Groot – grootsgedrukt.nl dagelijks doet om CO2-neutraal drukwerk te kunnen leveren. Een continu proces wat gewaarborgd wordt dankzij een milieubarometer.

Analyseren

Om haar CO2-uitstoot te monitoren, analyseert de Groot – grootsgedrukt.nl haar productieprocessen, energieverbruik, afvalreductie, het gebruik van water, papier, IPA en eco-inkten, transport en onderhoud van machines. Doordat de milieubarometer zorgt voor een goede online-registratie en analyse worden milieubelastende aspecten, zoals energie en afval, eenvoudig en snel inzichtelijk gemaakt en kan de Groot deze processen verder optimaliseren.

Compenseren

Zelfs wanneer de Groot elke mogelijke stap genomen heeft om het productieproces te optimaliseren en het effect op het milieu te verminderen, blijft er nog een onvermijdelijke CO2-uitstoot als gevolg van het druk- en printproces over. De resterende CO2-uitstoot compenseert het bedrijf door een project met twee windparken in Taiwan te ondersteunen.

Benieuwd naar de volledige lijst met milieucijfers van de Groot? Bekijk dan de Infographic in de linker sidebar van onze website.

Meer informatie over GROOT GROOTSGEDRUKT.NL, DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!