Waterlogic blijft doorontwikkelen en verrast de werkvloer met nóg luxere waterkoeler

  • Zakelijke dienstverlening

Met de zuiveringstechnologie van Waterlogic uit Oudenbosch halen mensen al ruim 25 jaar gezuiverd drinkwater uit waterkoelers, ook op de werkvloer. De waterkoelers van Waterlogic beschikken over een Firewall UV purificatie, die microben en bacteriën onschadelijk maakt.

Waterlogic blijft doorontwikkelen en verrast de werkvloer met nóg luxere waterkoeler

Waterlogic staat echter niet stil en blijft zich continu ontwikkelen. Zo bracht het bedrijf eerder dit jaar de WL7 op de markt: een waterkoeler die alle denkbare wateropties biedt. En ook de waterkoeler WL2 werd in een nieuw jasje gestoken waarmee deze waterkoeler vanaf nu is voorzien van de nieuwste Firewall UV zuiveringstechniek.

Waterkoeler WL7

De vernieuwde waterkoeler WL7 is de meest luxe in zijn uitvoering, mede dankzij de draaiknop waarmee men het keuzemenu bedient. Marketingmedewerker Joey Dielemans vertelt: “De waterkoeler WL7 is de meest hightech machine die in de markt verkrijgbaar is.”

De nieuwste opties en technieken

“Het display van de WL7 toont de opties die met de draaiknop geselecteerd kunnen worden.” De nieuwste waterkoeler kent behalve opties voor koud en ongekoeld water ook opties voor bruisend, heet en extra heet water. Dielemans vertelt: “In januari hebben we de WL7 op een beurs laten zien. Vanaf juni is deze op voorraad en wordt hij actief door ons verkocht. Klanten zijn laaiend enthousiast, zeker ook klanten die voorheen de WL 4 op de werkvloer hadden staan en hebben ingeruild voor de WL7.”

Nog gebruiksvriendelijker

In het verder ontwikkelen van haar producten kijkt Waterlogic hoe die nog gebruiksvriendelijker gemaakt kunnen worden. Met de unieke Firewall UV purificatie reinigt de waterkoeler zichzelf iedere keer dat water wordt getapt. De Firewall technologie zuivert het water voor 99,9999 procent, net voordat drinkwater het tappunt verlaat.

Zekerheid van zuiver water

Waterlogic voorziet de waterkoelers nu al van het R600a koelgasmiddel en daarmee is het bedrijf zijn tijd ver vooruit. “Vanaf 2020 dienen alle waterkoelers over dit koelgasmiddel te beschikken”, weet Dielemans. “Dit natuurlijk koelgasmiddel kwam in de plaats van het minder milieuvriendelijke gas waar andere merken waterkoelers nu nog mee zijn uitgerust.” Uit testen blijkt dat het R600a koelmiddel thermodynamische afkoelprestaties kent. “Bedrijven reduceren hiermee de CO2 uitstoot in hun organisatie en besparen zichzelf bovendien een hoop gesjouw van flessen of pakken water.” Waterlogic biedt organisaties de zekerheid van zuiver water, vanuit de eigen waterleiding, met bijbehorende installatie en regelmatig onderhoud. “Daarmee bieden we niet alleen veel gemak aan de gebruikers, ook het milieu vaart er wel bij.”

Tevreden klanten

Naast het bedrijfsleven zijn ook ziekenhuizen en zorginstellingen erg in hun nopjes met de zuiveringstechniek waarmee de waterkoelers van Waterlogic zijn uitgerust. “Op locatie wordt rechtstreeks het beschikbare leidingwater gebruikt, waardoor je niet te maken hebt met opslag en niet hoeft te worden betaald voor het bezorgde, verpakte water. Dat bevalt bedrijven en instellingen, in meer dan 50 landen wereldwijd, ontzettend goed.”

Auteur: Carline Klijn – van Best

Meer informatie over WATERLOGIC:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!