We Are Food organiseert Brabant Food Waste Event

Wat levert het voorkomen of verminderen van verspilling en het verwaarden van reststromen mij als ondernemer op? Tijdens het Food Waste Event op 21 maart ontdekken AgriFood ondernemers hoe ze van verspilling naar waarde kunnen gaan.

We Are Food organiseert Brabant Food Waste Event

Toonaangevende food waste experts bieden die dag inspiratie, kennis en ervaring uit bestaande businesscases tijdens interactieve workshops.

Actuele food thema’s

In 2018 mag de provincie Noord-Brabant zich ‘Europese Regio van de Gastronomie’ noemen. We Are Food, de organisatie achter het themajaar, zet vanaf maart 2018 daarom tien maanden lang telkens één actueel food thema in de spotlights. Hieronder vindt u een overzicht van de maanden met bijbehorende thema’s.

Maand

Thema

Maart

Samen tegen verspilling

April

Voedsel van Brabantse bodem

Mei

Eet je beter

Juni

De gezonde school

Juli

De nieuwe boer

Augustus

De gezonde community

September

Samen voedsel produceren

Oktober

#Datafood

November

Actief met eten, een hele zorg minder

December

Brabantse gastvrijheid

Samen tegen verspilling

De thema’s zijn aangedragen door Brabantse foodondernemers, consumenten, zorgprofessionals en studenten. Het Brabant Food Waste Event sluit naadloos aan op het eerst thema ‘samen tegen verspilling’.

Meer informatie over We are food:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!