Webinar doseerschuif versus doseerschroef

  • Technologie

KSE Process Technology B.V. organiseert 9 oktober een webinar over de doseerschuif versus de doseerschroef.

Webinar doseerschuif versus doseerschroef

Het is een uitdaging om voor een silo in een specifieke procesinstallatie de meest optimale oplossing voor het uitdraagsysteem te vinden. In veel gevallen gaat het om een afweging tussen een doseerschuif en een doseerschroef. Voor een verantwoorde keuze is inzicht nodig in de werking en de eigenschappen van zowel een doseerschuif als een doseerschroef. Tijdens deze exclusieve één-uur durende online presentatie komen de deelnemers te weten welke aspecten van belang zijn voor een verantwoorde keuze.

In dit 60 minuten-webinar wordt er verder ingegaan op de verschillen van activatie, hoe een uitdraagsysteem de geometrie van een silo bepaalt, de massastroming en uitstroomkarakteristiek van de verschillende uitdraagsystemen, het doseerbereik en –nauwkeurigheid van de verschillende uitdraagsystemen en op de besturing (on)mogelijkheden van zowel de schuif als de schroef.

Dit webinar is bestemd voor diervoederproducenten en dan voornamelijk voor de functies technisch directeur, productieleider, operator, nutritionist, proces engineer en projectleider. Aanmelden kan kosteloos via webinar@kse.nl.

KSE Process Technology B.V.


KSE is een hoogwaardig technologiebedrijf met een breed aanbod aan machines, automatiseringsoplossingen en diensten voor de diervoederindustrie.
Ga voor meer informatie naar www.kse.nl of volg KSE via Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.

Meer informatie over KSE PROCESS TECHNOLOGY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!