Week van de Ondernemer inspiratiebron voor innovatieve ondernemer

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: TNO

Om te overleven moeten ondernemers blijven vernieuwen. Dit besef is er meestal wel, maar dan begint het pas. Tijdens de Week van de Ondernemer staan mkb-specialisten en experts van TNO klaar om uw vragen te beantwoorden.

Week van de Ondernemer inspiratiebron voor innovatieve ondernemer

TNO biedt de bezoekers tevens lezingen over Smart Industry, middagsessies over innovatie binnen het mkb, demo’s van interessante innovaties en de TNO-Experience, waar ondernemers vertellen over de innovatietrajecten die zij succesvol met TNO hebben doorlopen.

Ontbijtsessie ‘Innovatie en Smart Industry’

Tijdens een exclusieve ontbijtsessie op 23 septemberArnold Stokking gaat Arnold Stokking, directeur Industrie bij TNO, in op innovatie en Smart Industry en welke ontwikkelingen voor u als ondernemer van waarde zijn. Het interview dat RegioinBedrijf hield met Arnold Stokking geeft alvast een voorproefje van deze sessie.

Inspiratiesessies

De passie van Peter Ros is mensen inspireren. Peter is ondernemer, sparringpartner én spreker en in een aantal middagsessies vertelt hij hoe u meer waarde creëert voor uw klanten en hoe u uw voorsprong behoudt op uw concurrenten.

TNO-Experience

Waar moet u beginnen als u een nieuw product op de markt wilt brengen? Wie kan u hierbij ondersteunen? Tijdens de TNO-Experience vertellen ondernemers over de innovatietrajecten die zij samen met TNO succesvol hebben doorlopen. Uiteraard zijn onze mkb-specialisten aanwezig om uw vragen te beantwoorden. 

Demo’s

TNO DemonstratieTNO heeft de kennis en ervaring in huis om u als ondernemer te helpen uw bedrijf te vernieuwen. Op de innovatievloer staat hier een aantal voorbeelden van. Zo behoren met de Solar 3D jurk lege smartphone-accu’s tot het verleden, helpt Robotmaatje Charlie op speelse wijze kinderen om te gaan met diabetes, verhoogt een ultradun, flexibel, 3D-geprint achterlicht de veiligheid van fietsers,  geeft de innovatiescan je tips en adviezen waar u direct mee aan de slag kunt en geeft de big data-demo inzicht in de mogelijkheden van internet of things op het gebied van mobiliteit en luchtkwaliteit.

Gratis toegang

Tijdens het congres kunt u ideeën opdoen, in contact komen met andere ondernemers en u laten informeren door specialisten over vragen die ondernemers bezighouden. Ontvangers van de digitale nieuwsbrief van TNO ontvangen een uitnodiging voor de Week van de Ondernemer in hun regio. In die uitnodiging staat een unieke relatiecode vermeld die gratis inschrijving voor het congres mogelijk maakt. Inschrijven kan op de website van de Week van de Ondernemer.

Data

Na Eindhoven wordt de Week van de Ondernemer dit jaar nog twee keer georganiseerd:
14 en 15 oktober, Rotterdam Ahoy
24 en 25 november, Amsterdam RAI

Meer informatie over TNO:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!