WEKKEBBM Schoonmaakdiensten BV blij met opdracht Louwman

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: WEKKEBBM Schoonmaakdiensten BV

Op maandag 29 juli j.l. is de nieuwe vestiging van Louwman Rotterdam geopend. Dit schitterende pand gelegen aan de Schaapherderhof 5 te Ridderkerk biedt onderdak aan de dealerbedrijven van Toyota, Suzuki en na de zomer ook aan Lexus.

WEKKEBBM Schoonmaakdiensten BV blij met opdracht Louwman

Het pand is geheel gebouwd met een duurzaam karakter en is het eerste dealerbedrijf die het Breeam-NL ontwerpcertificaat Outstanding heeft voor duurzaam bouwen.

Wij, WEKKEBBM Schoonmaakdiensten BV zijn benaderd om de gehele schoonmaakoplevering te doen voor dit schitterende pand. Zowel het bouwschoon opleveren van de gehele werkplaats inclusief de vaste inventaris , de showrooms waar u een ruime keuze heeft uit gebruikte, maar ook nieuwe auto’s alsmede de kantoren, het sanitair en de glasbewassing aan de binnen en buitenzijde etc. etc.

Wij danken Louwman Real Estate en de Louwman Dealer Groep dan ook, en met name Naomi Keijser-Behrendt, Lotte Heijmans en Erik Lukkassen, en natuurlijk alle medewerkers van deze nieuwe vestiging voor de fijne samenwerking en het vertrouwen wat zij hebben in onze organisatie WEKKEBBM Schoonmaakdiensten BV.

Wij hebben met veel plezier deze oplevering gedaan, en wensen hen heel veel succes met dit schitterende schone pand waar zij u graag van dienst zijn voor het onderhoud of reparatie aan uw auto alsmede voor de aanschaf van een gebruikte dan wel nieuwe auto.

Meer informatie over WEKKE BBM SCHOONMAAK DIENSTEN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!