Wendy de Jong aan de slag als nieuwe algemeen directeur Oost NL

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Oost NL

Wendy de Jong is de nieuwe algemeen directeur van ontwikkelingsmaatschappij Oost NL. Op 1 juli neemt zij de functie van Marius Prins over. Donderdag 23 april is De Jong tijdens de Algemene Vergadering van Oost NL officieel benoemd.

Wendy de Jong aan de slag als nieuwe algemeen directeur Oost NL

?Per 1 juli start Wendy de Jong als algemeen directeur. “Ik kom binnen in een tijd dat het duidelijk is waar de ontwikkelmaatschappij voor bedoeld is: het duurzaam versterken van de regionale economie. We kunnen nu meer dan ooit onze toegevoegde waarde laten zien. Door ondernemers direct te ondersteunen en tegelijkertijd te werken aan een veerkrachtige en innovatieve economie. Dat maakt dat ik met veel enthousiasme met deze taak aan de slag ga.”

Wendy de Jong (1966) was de laatste jaren adviseur bij GovernanceQ, een onafhankelijk adviesbureau gericht op de governance bij bestuur en toezicht van semi-publieke instellingen en professionele dienstverleners. Met het aanvaarden van haar rol bij Oost NL legt Wendy na zeven jaar haar functie neer als commissaris van Topfonds Gelderland, waarvan Oost NL fondsmanager is. Ze blijft lid van de RvT van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en lid van de RvC van Ambulance Amsterdam. 

Meer informatie over Oost NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!