Werkcongres 'Groen is poen' bij Van Hall Larenstein

  • Onderwijs & Training

Op 13 februari wordt bij Van Hall Larenstein in Velp het werkcongres 'Groen is Poen, samenwerken aan de toekomst' gehouden. Volgens de initiatiefnemers moet er binnen de vastgoedsector meer geïnvesteerd worden in groen.

Werkcongres 'Groen is poen' bij Van Hall Larenstein

De vastgoedsector is altijd op zoek naar meer klantbeleving, uitbreiding van haar dienstverlening en een gezonde gebouwde omgeving. Om daarmee de gebruikers én investeerders van hun locaties duurzame meerwaarde te bieden. Groen kan daar een enorme bijdrage aan leveren op het gebied van gezondheid, geluk, duurzaamheid en klimaat. Toch weten de groene en de grijze wereld elkaar nog te weinig te vinden. En worden kansen gemist. Dat kan en moet anders, vinden de initiatiefnemers van het Werkcongres “Groen is Poen, samenwerken aan de toekomst”. Aanmelden voor het congres kan nu.

Studeren bij Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein biedt hbo-opleidingen in voltijd of deeltijd en cursussen waarbij je aan de slag gaat met de belangrijke, zinnige vraagstukken van deze tijd en deze wereld. Innovatie en samenwerking vormen daarbij de rode draad. Meer weten? Kom langs op onze open dagen. Onze docenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Open dagen

Per opleiding worden er voorlichtingsrondes gehouden waar je kunt aanschuiven. Daarnaast kun je een rondleiding krijgen, maar je bent ook vrij om zelf rond te kijken en sfeer te proeven. De eerstvolgende open dagen vinden plaats op zaterdag 9 februari in Leeuwarden en op zaterdag 16 februari in Velp. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden

Meer informatie over Hall Larenstein, Hogeschool Van :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!