Werksessie: Risico’s voorkomen door slim gebruik van data

Schades, diefstal en ongelukken: iedereen vindt ze vervelend en ze gebeuren elke dag weer. Een deel van de financiële risico’s kan worden afgedekt door verzekeringen, maar de gevolgschade voor klanten, planners en chauffeurs blijft meestal onzichtbaar.

Werksessie: Risico’s voorkomen door slim gebruik van data

Het Logistics & Fintech programma organiseert op donderdag 14 december een werksessie “Risico’s voorkomen door slim gebruik van data”. Robbert Schrijver (IBM) en Tom van Staveren (Peter Appel Transport) geven beide een inleiding. Samen met hen en andere logistieke dienstverleners, verzekeraars, banken en fintech partijen gaan zij die middag aan de slag met de vraag hoe risico’s te voorkomen door slimmer gebruik te maken van data.

Een vervolg op de roundtable

De werksessie volgt op de roundtable die TKI Dinalog eerder in mei organiseerde. Hier spraken experts over verbeteringen in verzekeringen van transportvoertuigen en lading. Tijdens deze meet-up bleken besparingen mogelijk te zijn door beschikbare data pro-actief te gebruiken voor risicomanagement. Bij de aankomende werksessie zal de focus meer op (gevolg)schade door onder meer diefstal, insluipers en rijgedrag liggen.

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

The Santa's Club WELCOME TO SANTA'S CLUB

Met je collega’s, vrienden of zakenrelaties je eigen kerstpakket shoppen?