Westbrug Holding doorstaat NEN-test

  • Industrie
  • Bron: Westbrug

Op 21 november 2016 ontvingen Westbrug Techniek en Westbrug Mechatronics opnieuw het NEN-ISO 9001-2008 certificaat. Komende maanden bereiden de organisaties zich voor op de nieuwe norm: NEN-ISO 9001-2015!

Westbrug Holding doorstaat NEN-test

De nieuwe norm stelt nog meer eisen aan de leverancier, met name met risico en kansen analyse en betrokkenheid van alle shareholders. Het behaalde certificaat is nog tot september 2018 geldig maar Westbrug Holding wil zo snel mogelijk voor het nieuwe certificaat gaan.

ISO

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De organisatie ISO (Genève) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen. De meeste hiervan zijn productgericht, maar enkele normen slaan op generieke managementsystemen. Verreweg de bekendste is de ISO 9001, welke slaat op het managementsysteem voor kwaliteit.
(Wikipedia)

Over Westbrug

Westbrug Mechatronics is een leverancier van complete modules en machines voor de maakindustrie, Westbrug Techniek een specialist in fijnmechanische onderdelen. De leverperformance van de twee zusterbedrijven is indrukwekkend: meer dan 99 procent van de producten belandt zonder vertraging bij de klant. Kortom: op Westbrug kunt u rekenen. We hebben daarom ook al 4 jaar het NEN ISO 9001 certificaat in huis!

Meer informatie over WESTBRUG TECHNIEK BV:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!