Westbrug Techniek organiseert inloopdagen over uitbesteding

  • Technologie
  • Bron: Westbrug Techniek

Westbrug Techniek in Wijchen organiseert op 15 en 16 maart samen met Mazak en Halter CNC Automation twee inloopdagen. Het thema van deze tweedaagse is: ‘Zelf doen of uitbesteden’.

Westbrug Techniek organiseert inloopdagen over uitbesteding

Machinepark

Veel bedrijven staan voor de vraag of het machinepark moet worden uitgebreid om zelf meer te produceren of een partner te zoeken waar het werk kan worden uitbesteed. Westbrug Techniek beschikt over een modern en sterk geautomatiseerd machinepark. ‘Het bedrijf is efficiënt georganiseerd en vrijwel alle tien aanwezige Mazak CNC-machines zijn voorzien van automatisering. Hierdoor is de capaciteit en efficiency per machine zeer hoog en kan dit bedrijf concurrerend complete verspaningsoplossingen leveren', meldt het in een persbericht.

Ervaringen uitwisselen

Voor bedrijven die willen uitbesteden is een bezoek de moeite waard. Maar ook bedrijven die zelf willen investeren in hun machinepark en de stap willen maken naar automatisering zijn welkom om met Mazak, Halter en Westbrug van gedachten te wisselen. Westbrug Techniek heeft, naast een grote belading cel van BMO, vier Halter LoadAssistants in gebruik.

Automatiseren

Eigenaar Andrew van der Bruggen gaat graag in gesprek met collega-bedrijven die ook overwegen hun machinepark te automatiseren. Van der Bruggen: ‘Ik ben er voorstander van om met elkaar ervaringen te delen. Willen ze bij mij uitbesteden dan is dat mogelijk, maar als ze van mij willen horen hoe ik de automatisering van mijn Mazak machinepark heb aangepakt, dan wil ik daar graag over vertellen.'

De inloopdagen zijn op woensdag 15 maart (08.00 tot 18.00 uur) en op donderdag 16 maart (08.00 tot 20.00 uur).

Meer informatie over WESTBRUG TECHNIEK BV:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!