Wie wint de Nationale Zorginnovatieprijs 2017?

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Health Valley

Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun bedrijf echt tot een succes te maken. De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase.

Wie wint de Nationale Zorginnovatieprijs 2017?

Met de 15.000 euro kan de winnende innovatie een volgende stap zetten in de ontwikkeling van zijn bedrijf. Ook krijgt de winnaar toegang tot het netwerk van zorginnovatie.nl en de betrokken regiopartners. Zo wordt het succes van de innovatie versneld.

Nationale Zorginnovatieprijs, dit zijn belangrijke data:

  • 24-01 start inschrijving
  • 24-02 17:00 sluit inschrijving
  • 2-03 bekendmaking genomineerden
  • 9-03 Uitreiking Nationale Zorginnovatiepijs 2017 tijdens Health Valley Event 2017

ZorgInnovatie.nl is een open platform en community voor cocreatie van innovaties in zorg en welzijn. Iedereen kan hier ideeën delen en bijdragen aan de ontwikkeling van ideeën van anderen. Samen versnellen we innovatie in zorg en welzijn. Onze belangrijkste drivers zijn ‘Verbinden’ en ‘Versnellen’.

Partners Zorginnovatieprijs

De partners van de Zorginnovatieprijs, waaronder Health Valley, ontwikkelen een programma om innovaties te screenen, te selecteren, maar ze ook daarwerkelijk te ondersteunen, samen met partners uit de zorgsector. Hiervoor bestaat een landelijk netwerk van organisaties.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!